Izberite avtosedež Cybex – ne morete zgrešiti!

avtosedez-cybexČe izberete avtosedež Cybex, ne morete zgrešiti. Gre za priznano blagovno znamko iz Nemčije, ki je v kratkem času postala prepoznavna v globalnem vidiku. Njihova vodila so kombinacija unikatnega dizajna, neoporečne varnosti in kakovosti ter inteligentne funkcionalnosti. Ta edinstvena kombinacija je v kratkem času omogočila ogromen razvoj in napredek v izdelkih, kar se je izkazalo tudi na testih, saj so njihovi avtosedeži prejeli precejšnje število nagrad in dobrih ocen.

Avtosedež Cybex je tako res dobra izbira, saj ni le sinonim za varnost, ampak tudi inovativna in modna blagovna znamka, ki vas bo enostavno navdušila. Njihov svež pristop omogoča, da imajo izdelki ne le zahtevane varnostne komponente, ampak tudi estetiko in številne funkcionalnosti za starše. Več kot 25 let razvoja izdelkov, testiranja in lastne proizvodnje vrhunskih izdelkov – Cybex postavlja nove standarde za varnost, inovacije, dizajn in proizvodnjo.

Avtosedež Cybex ima inovativne varnostne funkcije v vseh skupinah avtosedežev – sistem L.S.P. poskrbi za absorpcijo sil pri bočnem trku in zaščiti sedežno školjko in otroka v njej. Za še večje udobje pri avtosedežih skupine 0 (kolekcija Cloud ali Aton) je tukaj XXL strehica, ki poskrbi tudi za UV zaščito vašega novorojenčka. Poleg tega imajo avtosedeži skupine 0 posebno oblikovano ležišče, primerne tudi za nedonošenčke in izredno majhne dojenčke – ta omogoča idealen kot za ležanje in optimalno oporo za glavico vrat in prsni koš. Sedeži te skupine se v avto lahko pripenjajo s pomočjo varnostnih pasov ali s podstavkom.

Poleg kolekcij Aton in Cloud (skupina 0) je izredno priljubljen tudi večkrat nagrajeni avtosedež Cybex Sirona, ki omogoča sedenje v nasprotni smeri vožnje tudi za večje otroke, ne le dojenčke. Primeren je za od rojstva do 4 let oz. dopolnjenih 18 kilogramov (skupina 0+/1). Na testih se je izkazalo, da je možnost poškodb pri čelnem trčenju za 80% manjše, kot pri avtosedežih, ki omogočajo le pripenjanje otrok v smeri vožnje. Poleg tega ima avtosedež Cybex Sirona za 360 stopinj rotacijsko funkcijo sedeža in tako otroka povsem enostavno namestite in pripnete v sedež. Zagotovo top izbira!