Prevodi, ki izstopajo

Prevodi se med seboj vedno razlikujejo, zato je zelo pomembno, da prevajanje opravijo zanesljivi in šolani prevajalci z ustreznimi izkušnjami. Dobri prevodi lahko namreč odprejo marsikatero novo priložnost, predvsem pa bralcem v ciljnem jeziku celostno predajo sporočilo ter jih nagovorijo z besedami, ki zadenejo bistvo. V podjetju Multilingual smo specializirani za prevajanje v več kot 30 jezikov, sodelujemo pa s široko mrežo prevajalcev po vsej Evropi, ki so strokovnjaki za različna tematska področja in obvladajo tudi manj običajne jezikovne kombinacije. Naš cilj je namreč, da se lahko na nas vedno obrnete in da vam lahko priskočimo na pomoč ne glede na zahtevnost prevoda.
Prevodi za vsak žep
Kakovostni prevodi so vedno naša prva prioriteta, hkrati pa smo poskrbeli, da so vam vse naše storitve na voljo po izjemno konkurenčnih cenah. Znesek prevoda izveste že ob začetku sodelovanja, saj ceno oblikujemo na podlagi dolžine izvirnega besedila in jo ne glede na obseg prevoda upoštevamo tudi pri končnem obračunu. Tako lahko že vnaprej ocenite vaš strošek in natančno veste, kaj dobite.

Potrebujete pomoč pri prevajanju še isti dan? Dinamiko našega dela smo zasnovali tako, da smo še posebej hitro odzivni, kadar se naročniki znajdejo v časovni stiski. Maksimalno se namreč potrudimo spoštovati terminske roke in za prevod do 5 avtorskih strani po potrebi poskrbimo že v enem dnevu.

Na nas lahko vedno računate, zato z veseljem pričakujemo vaš kontakt. Izkoristite tudi ekskluziven 10 % popust ob prvem naročilu.

Pokličite za ugodno ponudbo!
040 817 820 ali info@multilingual.si

p.s.
Klinite na povezavo, če potrebujete nemški prevod.