Superge Salomon so obstojne in udobne kot nobene druge

salomon supergeVsak čevelj se mora izkazati z vzdržljivostjo in odpornostjo, a v nekaterih situacijah se ta potreba še posebej izkaže. Pri teku v naravi, predvsem po gorskih in gozdnih poteh, pa tudi pri delu na prostem in podobnih aktivnostih, ki potekajo na zahtevnem terenu. Korenine, kamni in druge ovire so lahko hitro usodne za slabo izdelane čevlje, zato morajo zahtevnejši uporabniki izbrati izdelke, ki jih ne bodo pustili na cedilu. Priznani proizvajalec Salomon ima na zalogi prav takšne čevlje! Salomon superge so namenjene uporabi na zahtevnih terenih in v najrazličnejših situacijah. Seveda je nemogoče povsem posplošiti celotno ponudbo tega proizvajalca, saj je na voljo cela vrsta različnih modelov in izvedb, a glavne odlike so očitne.

Posebne pohvale si zaslužijo čevlji, namenjeni zahtevnim gorskim tekačem. Modeli, kot so Salomon Speedcross 4, Salomon XA Pro 3D gtx, Salomon XA Lander gtx in podobni, so priljubljena izbira avanturistov, ki so naveličani prepogostega menjavanja svoje obutve zaradi obrabe. Napredni tekaški copati Salomon so prilagojeni za uporabo na zahtevnem terenu, zato so posebej obstojni in vzdržljivi – najbolj se mora pri tem izkazati podplat, seveda pa tudi celoten čevelj z odlično izdelavo zaokrožuje vsestransko kakovost. Nedvomno so Salomon copati med tistimi, ki bodo takoj pritegnili pozornost gorskih tekačev.

Seveda pa Salomon tekaški čevlji predstavljajo le del ponudbe tega proizvajalca. Nič manj prepričljivi niso njihovi čevlji za druge aktivnosti na prostem. Salomon Granitik gtx je model, posebej namenjen pohodnikom, medtem ko se bodo čevlji Salomon Hatos 3 odlično obnesli tudi pri vsakdanji uporabi v naravi.

Za vse avanturiste, pohodnike, profesionalce in rekreativce, ki se radi potikajo po naravi, ima Salomon odlično obutev. Na voljo so najrazličnejši modeli, ki zadovoljijo potrebe zahtevnih uporabnikov, vsem pa je skupna kakovost in obstojnost v najzahtevnejših razmerah, ne da bi morali pri tem žrtvovati udobje in varnost pri hoji ali teku!