Videoprodukcija in TV oglasi

video-agencijaPotrebujete predstavitveni video? Ne glede na to, ali gre za preprosto video predstavitev ali zahtevnejše video delo kot je npr. glasbeni spot vam lahko video agencija z njihovim znanjem, izkušnjami in referencami pomaga ustvariti takšen video izdelek na katerega boste lahko ponosni. V video produkciji hiši poskrbijo za snemanje TV oglasov in za izdelavo promocijskih videov, ki so lahko seveda različne dolžine. Podjetja se največkrat odločajo za 1 minutne ali 3 minutne predstavitvene spote.

TV oglasi so običajno dosti krajši in so v večini primerov dolgi od 15 do 30 sekund. Cilj televizijskega oglasa je promocija določenega izdelka ali storitve z namenom boljšega trženja izdelka ali storitve. Oglas je lahko posnet na podlagi scenarija, ki ga napiše naročnik sam ali marketinška agencija, ki jo najame naročnik. Idejo za televizijski oglas lahko poda tudi produkcijska hiša, ki naročniku daje možnost, da scenarij prilagodi razpoložljivemu proračunu.

Video oglas

video produkcijaV kolikor želite izpostaviti svoje izdelke ali storitve na TV ali You Tube-u potem potrebujete video oglas. Lotiti se je potrebno video marketinga, ki predstavlja odličen način (enostranskega) komuniciranja z občinstvom. S pomočjo zvoka in videa lahko namreč gledalcu preko več čutil posredujemo želeno sporočilo, ki se navezuje na izdelek, podjetje, blagovno znamko, storitev, ipd.

V kolikor se boste odločili za izdelavo TV oglasa ali promocijskega spota, potem računajte, da bo delo produkcijske video hiše v grobem razdeljeno na naslednje faze: izdelava scenarija, priprava opreme in razsvetljave, snemanje videa in urejanje videa v zaključni fazi post produkcije.

Cenik video produkcije

Za video produkcijo je težko postaviti fiksen cenik, saj je končna cena odvisna od številnih dejavnikov. Dejavnikov, ki vplivajo na proračun (npr. število snemalcev, lokacije, snemanje iz zraka, igrani prizori, studijsko snemanje,..), je enostavno preveč. So pa podjetja, ki se ukvarjajo z video produkcijo pripravile različne cenovne pakete iz katerih je razvidno kakšne cene približno lahko pričakujete in kaj se dobi v posameznemu paketu. V kolikor potrebujete promocijski video in vas zanimajo cene video produkcije, potem predlagamo da kliknite na povezavo Cenik videoprodukcije.