Salomon obutev za vso družino

Ste tudi pri vas doma ljubitelji narave in greste radi ob lepem vremenu ven? Vse več družin si želi aktivnega preživljanja prostega časa, zato se ob koncu tedna pogosto odpravijo na izlete v naravo in obiskujejo hribe, gredo na kakšen pohod ali se drugače zabavajo v naravi. Za to pa sta potrebna tako primerna obleka kot obutev. Zlasti pri zadnji velja izbrati kakovost, kajti vsi vemo, da je trden in zanesljiv korak še kako pomemben. Ste morda pomislili na Salomon obutev?

Salomon športni copati za »outdoor« pustolovščine

Spoznavanje sveta je za otroke vedno velika avantura, pri tej pa potrebujejo spodbudo staršev. Če so ti radi zunaj in aktivni, potem ne bo težav. In vse več je takšnih družin. Namesto, da bi starši in otroci poleti poležavali na plaži, jih lahko pogosto vodimo, kako si nataknejo pohodno obutev Salomon in se raje podajo na ogled manj obljudenih obmorskih krajev. Zakaj smo izpostavili ravno Salomon superge?

Pravzaprav je odgovor povsem enostaven: ker je to znamka, ki dejansko nudi obutev za vso družino, za različne potrebe. Če se očka odloči za Salamon tekaške čevlje, s katerimi se odpravi na tek čez drn in strm, bo mama obula Salomon pohodne čevlje, otroci pa bodo veseli otroških Salomon superg, ki so še bolj vsestranske – pri najmlajših, kjer noga hitro raste, namreč ni vedno smiselno kupiti posebnih čevljev za različne aktivnosti, temveč so ti lahko »multifunkcijski«, torej bolj splošno uporabni.

Kaj zagotavlja Salomon obutev?

Glede na to, kako boste čevlje uporabljali, sta najbolj pomembni dve značilnosti. Prva je podplat, ki mora biti prilagojen za določeno aktivnost, druga pa seveda tkanina oziroma tekstilni sloj – lahko je iz prijetno zračne mrežica ali vodotesen, med obema pa je še mnogo drugih, vmesnih »postaj«. Tisto, kar je marsikomu kot nekaj značilnega za Salomon obutev najbolj všeč, pa niti ni izbirno: gre za inovativen način zategovanja vezalk, ki se nič več ne zavezujejo, torej tudi ni težav z odvezovanjem.