Serum proti izpadanju las

serum-izpadanje-lasVedno sem imela nekoliko bolj tanke lase, zato mi jih je mama že v otroštvu negovala tako, da mi je enkrat mesečno na lasišče namazala surovo jajce. Ne vem, kako se je to obneslo – verjetno ne najbolj, kajti nikoli nisem imela tako močnih las, da bi si jih lahko pustila rasti vsaj do ramen, kar pomeni, da sem imela vse življenje kratko pričesko. Dejstvo, da sem lase v času študija tudi barvala, pa seveda tudi ni kaj prida pomagalo oziroma je naredilo lase še slabše. Na srečo sem našla izdelek, ki mi je pomagal – serum za rast DermaluxeHair.
Ker sva se s fantom jeseni zaročila in sem si želela na svoji poroki sijati v klasični podobi, pa sem se odločila, da bo vendarle treba poskrbeti tudi za lase. In imela sem dve možnosti: ali se odločim za vstavljanje podaljškov, ali pa skušam dejansko poskrbeti, da bodo moji lasje močnejši, bolj sijoči, in da bodo tudi bolje rasli.

Najprej je veljalo izkoristiti drugo možnost – če ne uspe, se lahko še vseeno odločim za podaljške. Kupila sem si serum za rast las in pričela z redno uporabo, prav tako pa sem se nekoliko poučila tudi o drugih stvareh, ki vplivajo na rast las. Ker sem morala tudi izgubiti nekaj kilogramov, sem se pričela zelo zdravo prehranjevati, in prepričana sem, da je bilo to dobro tudi za lase.

Serum za rast las seveda ni prinesel takojšnjih rezultatov in misliti, da boš šel zvečer spat z redkimi in kratkimi lasmi, zjutraj pa bodo bogati in dolgi, seveda ne gre. Potrebna je bila kar dolga uporaba, da sem opazila razliko – in seveda sem bila nad njo navdušena. Serum za rast las sem zato uporabljala še naprej, in po petih mesecih so moji lasje že segali do ramen, poleg tega pa so bili že na videz zdravi in sijoči. In kar je še najbolje – hkrati sem se znebila tudi neprijetnega prhljaja, s katerim sem ravno tako imela težave vse od najstniških let.

Tako, lasje so lepi in daljši, a za poroko žal še ne dovolj – vseeno bo potrebno dodati nekaj podaljškov, a vesela sem, da bodo ti le dodatek mojim lepim, sijočim naravnim lasem.